Aric Snee

MINIMALIST & ORGANIC

Aric Snee er utøvende glasskunstner og designer. Hun underviser også i glasskunst på Ball University, School of Art, i Muncie, Indiana, USA. Aric Snee har jobbet med glass som materiale i mer enn 15 år, både som kreativ glassblåser, designer og underviser.

Det skandinaviske formspråket går som en rød tråd gjennom Aric Snees design, som er minimalistisk og organisk. Dette gjelder ikke minst Urania, som Aric Snee designet for Holmegaard i 2014.

Urania er en akustisk lydforsterker i munnblåst glass som forsterker lyden fra iPhone 4, 5 og 6. Urania er blåst av et stykke glass og bygger med sitt autentiske munnblåste håndverk og sin ultramoderne "slow sound"-filosofi bro mellom fortid og nåtid. Her finnes verken batterier, strøm eller streaming – kun visjonær glassdesign. Urania fungerer derfor også som en dekorativ glasskulptur i boligen.

» Tilbake til Designere

Designer, Aric Snee

Gaia

Gaia Vekstglass

Klar og frostet, Ø 21,5 cm
NOK 899,00

Urania

Urania Akustisk lydforsterker

røyk, 14,5 cm x 24,5 cm
NOK 1 249,00

Siden 1825

Det danske Holmegaard har en lang og stolt tradisjon, og selv den dag i dag, er noen av de beste artistene i Danmark i forbindelse med Holmegaard sin glassproduksjon.

Finn forhandler

Finn forhandler

Flere butikker i Norge forhandler produktene våre. Finn en i nærheten av deg.

VI BRUKER COOKIES X