Claus Dalby

BLOMSTERKUNSTNER OG FORLEGGER

Claus Dalbys virke er omfattende: Fra lidenskapelig hagemann og blomsterkunstner til arbeidet som forfatter og forlegger. Claus Dalby er bosatt i Risskov nord for Århus i Danmark, der den store og imponerende hagen sammen med den vakre patrisiervillaen danner rammen rundt Claus' lidenskap for hagelivet.

Samarbeidet med Holmegaard startet i 2014 med utviklingen av den munnblåste og klassiske vaseserien Old English. Målet med samarbeidet har vært å skape en rekke vaser og blomsterskåler med karakteristisk Holmegaard-glassuttrykk, som er lette å dekorere og som fremhever blomstene på den vakreste måten.

Old English tar kreativt utgangspunkt i den engelske hagetradisjonen der vakre buketter og avskårne blomsterhoder flytende i vann er et særtrekk. Seriens bærende design er en klassisk, pokalformet vase inspirert av Claus Dalbys eget blomsterunivers. De myke linjene og kurvene fra pokalvasen går igjen i i Old English-seriens blomsterskåler, som egner seg til avskårne blomsterhoder flytende i vann, løkvekster og sammenplantinger. 

» Tilbake til Designere

Siden 1825

Det danske Holmegaard har en lang og stolt tradisjon, og selv den dag i dag, er noen av de beste artistene i Danmark i forbindelse med Holmegaard sin glassproduksjon.

Finn forhandler

Finn forhandler

Flere butikker i Norge forhandler produktene våre. Finn en i nærheten av deg.

VI BRUKER COOKIES X