Anja Kjær

Unik Glass Design for 25 år

Anja Kjær ble utdannet fra Danmarks Designskoles glass- og keramikklinje i 1983. I 25 år har hun skapt unik glassdesign i sin egen virksomhet. En sikker sans for sterke, glade farger og klassiske linjer gir den spesielle Anja Kjær-touchen, som betyr at hennes kreasjoner er kjent og elsket langt ut over Danmarks grenser.

Porteføljen er stor og stammer fra blant annet 18 år som designer hos Holmegaard samt fra en rekke internasjonale utstillinger. Anja Kjærs design er representert i permanente samlinger på museer fra Danmark til New York.

For Holmegaard har hun skapt Karen Blixen-serien med vaser, blomsterpotter og telys-lykter som kombinerer et internasjonalt uttrykk med dansk håndverkstradisjon. Inspirasjonen til seriens form har hun hentet i afrikanske kvinners gylne halsringer og uttrykksfulle bilder fra Karen Blixens Afrika.

» Tilbake til Designere

Anja Kjær for holmegaard

Regina

Regina Rødvinsglass

Klar, 28 cl
NOK 749,00

Regina Hvitvinsglass

Klar, 18 cl
NOK 699,00

Regina Portvinsglass

Klar, 10 cl
NOK 699,00

Regina Champagneglass

Klar, 32 cl
NOK 799,00

Regina Vannglass

Klar, 19 cl
NOK 549,00

Karen Blixen

Siden 1825

Det danske Holmegaard har en lang og stolt tradisjon, og selv den dag i dag, er noen av de beste artistene i Danmark i forbindelse med Holmegaard sin glassproduksjon.

Finn forhandler

Finn forhandler

Flere butikker i Norge forhandler produktene våre. Finn en i nærheten av deg.

VI BRUKER COOKIES X