Bodil Kjær

Moderne minimalisme

Bodil Kjær (1932-), som opprinnelig har sine røtter i Horsens, har i flere tiår vært et ikonisk navn på både den danske og den internasjonale designscenen. Du kjenner garantert hennes ikoniske, stringente KB-skrivebord fra 60-tallet, som nå, flere tiår senere, fortsatt pryder luksuriøse kontorer verden over.

Arkitekten, designeren og professoren Bodil Kjær har hatt en imponerende tilværelse som har ført henne verden rundt, og hun har både bodd, studert og arbeidet i flere verdensdeler, fått omtale i New York Times og fans i det engelske kongehuset. Bodil Kjærs design har gitt henne et sterkt, internasjonalt navn, og hun er særlig kjent for sin funksjonelle og estetiske design, hvor form og funksjon går opp i en høyere enhet.

Normalt må man i dag lete på auksjonshus for å få tak i Bodil Kjærs karakteristiske design, men nå gjenskaper Holmegaard hennes skulpturelle glassvase, Crosses. Vasen blir skapt etter Bodil Kjærs originaltegninger fra 1961 ut fra ønsket om å skape en vase som er perfekt til ubundede, ville blomster.

» Tilbake til Designere

Crosses

Crosses Vase

Klar, 12 cm
NOK 399,00

Crosses Vase

Klar, 18 cm
NOK 699,00

Crosses Vase

Klar, 23 cm
NOK 849,00

Crosses Vase

Smoke, 12 cm
NOK 399,00

Crosses Vase

Grønn, 18 cm
NOK 699,00

Crosses Vase

Smoke, 23 cm
NOK 849,00

Siden 1825

Det danske Holmegaard har en lang og stolt tradisjon, og selv den dag i dag, er noen av de beste artistene i Danmark i forbindelse med Holmegaard sin glassproduksjon.

Finn forhandler

Finn forhandler

Flere butikker i Norge forhandler produktene våre. Finn en i nærheten av deg.

VI BRUKER COOKIES X