Produkt Nyheter fra Holmegaard

Våren 2014

Her finner du de siste nyheter fra Holmegaard.

Skjørt og klart

Design With Light

design with light krukke fra holmegaard, DWL

Form og funksjonalitet har alltid vært DNA-et i skandinavisk design, og når det "multifunksjonelle" nå er blant tidenes sterkeste interiørtrender, er det naturligvis danske produkter som leder an.

Siden lanseringen i 2011 har Maria Berntsens munnblåste lanterneserie med lærstroppen – "Design with Light" – spredt lys både innendørs og utendørs, på gulvet og på bordet, og nå utvider Holmegaard det populære universet med en ny og kul krukke til alt fra arkitektens skrivebord til sommerblomster og smånips.

Resultatet er tre vakre krukker (h: 10 cm, 12 cm og 16 cm) med moderne multifunksjon. Design with Light-krukkene koster hhv. 319, 449 og 569 kr (veil.) - se dem her.

Les mer om krukkerne fra Design With Light:
» Skjørt og klart (Word-dokument)

Cocoon i nye, glassklare kulører

Cocoon

Glass er en av vårens mest markante materialtrender. Det gjelder ikke minst farget glass, som kaster et mykt skjær over interiøret med sine transparente nyanser og gir boligen et anstrøk av sol og sommer. De nye, glassklare kulørene preger også Holmegaards moderne klassiker Cocoon, som Peter Svarrer skapte for virksomheten i 2003, og som nå har fått et avdempet fargestrøk av fuchsia og aquamarin på vaser og skåler.

De nye Cocoon-fargene "fuchsia" og "aquamarin" fås som vasedesign i fire forskjellige størrelser: 17 cm, 20,5 cm, 26 cm og 45 cm til hhv. kr 499,-, 599,-, 729,- og 2495,- (veil.).
Cocoon- skål i fargene fuchsia og aquamarin fås i to størrelser (Ø: 15 cm og 20 cm) til hhv. 449,- og 629,- kr. (veil.).
Begge produkter fås i butikkene fra april 2014.

Les mer om de nye vaser og skåler fra Cocoon Kolleksjonen:
» Cocoon i nye, glassklare kulører (Word-dokument)

cocoon vase fra holmegaard aquamarin

Introduserer nye champagneglass, konjakkglass og nye lysestaker

Cabernet

Cabernet champagneglas fra holmegaard

Etter et par år på gjerdet, har champagne og konjakk igjen funnet veien til våre hjerter. Vi går på champagnebar og til konjakksmaking som aldri før, og smaksopplevelsen fortsetter hjemme med de helt riktige glassene og det helt riktige utstyret. Denne våren tolker Holmegaard trenden med å føye til konjakkglass i Peter Svarrers glasserie Cabernet og samler også de vakre champagneglassene i serien i en eske med seks glass.

I moderne borddekning er lysestaken ikke til å komme utenom. Når romantikken står på menyen, er den naturligvis selvskreven, men også når vi serverer take-away en travel kveld er det som om stemningen stiger når vi spiser i skjæret fra levende lys. Som en hyllest til kos og hygge lanserer Holmegaard nå lysestaken "Cabernet", som går inn i Holmegaards berømte glassunivers og som samtidig harmonerer perfekt med de mange forskjellige glassene som finnes i Peter Svarrers populære serie.

Cabernet-konjakkglass (63 cl) koster 129 kr stk. (veil.). Glassene selges også i eske med 6 stk. til 699 kr (veil.) - se den her.
Cabernet-champagneglass (29 cl) koster 129 kr stk. samt 699 (veil.) for eske med 6 stk - se den her.

Cabernet-lysestake (H: 12 cm, 15 cm, 18 cm) koster 399 kr (veil.) per eske med tre stk., en i hver størrelse.
Eske med to lysestaker i liten / mellomstor / stor størrelse koster hhv. 249, 299 og 349 kr (veil.) - se dem her.
Lysestakene selges eksklusivt hos Til Bords.

Les mer om produktnyheter fra Cabernet:
» Cabernet – nå også til konjakk (Word-dokument)
» Lyspunkter! (Word-dokument)

Cabernet stager fra holmegaard

Produkt Nyheter fra Holmegaard

HÖSTEN 2014

Her finner du de siste nyheter fra Holmegaard.

Design with light

Design With Light på alle fat

Maria Berntsens glasserie Design With Light er en moderne klassiker i Holmegaards sortiment. De populære lyktene og krukkene er kjent som "de med lærstroppen", og i høst setter Holmegaard DWL-signaturen på nok et brukskunstprodukt i munnblåst glass. De myke linjene i designen er nå flatet ut og blitt til et multifunksjonelt fat.

 

Fat har fått stadig større innpass i interiøret. Både i den etablerte rollen til nips, frukt og dekorasjoner, men like mye som et alternativ til brett og skåler. Enkle matserveringer med kanapeer, muffins og konfekt framstår overdådig når de fyller et vakkert glassfat. Til lys, frukt, servering og dekorasjoner lanserer Holmegaard nå et fat i serien Design With Light. . 

Det nye Design With Light-fatet (Ø: 24 cm) koster 629 kr (veil.) og er i butikkene fra starten av september 2014. 

holmegaard banner med DWL, design with light lysfad, DWL krukke
Perfection glas fra holmegaard, ølglas, snapseglas

Perfection

En perfekt gjenstand

Dram har på få år opplevd en renessanse på lunsjbordet. Nye varianter, blant annet flere nordiske, er kommet til, og den fornyede interessen for dram har også fått kvinnene med i kulten rundt "en liten skarp en". Nå er turen kommet til konjakk, og den lekre, ravgylne drikkevaren er i skuddet som aldri før med smaksprøver og tilbehør. Høsten 2014 introduserer Holmegaard derfor både konjakkglass og dramglass i glasserien Perfection som er ment for det profesjonelle kjøkken og for alle livsnytere.   

I likhet med de øvrige glassene har Perfection konjakk- og dramglasset derfor en markert linje som angir korrekt skjenking, og samtidig fungerer den som et pent formelement.

Perfection cognacglass (36 cl) koster 129 stykket.

Perfection dramglass (5,5 cl) koster 99 kr stk.

Perfection cognac og dramglass kommer i butikkene fra starten av september 2014.

 

Cabernet

Vannkunst og attraktiv aperitiff

Peter Svarrers glassdesign er forankret i tre filosofier; modernisme, funksjonalitet og dagligdags eleganse.
Alle Cabernet-glassene er utført i kvaliteten "Fine Glass" som gir glasset ekstra klarhet, og som en ekstra detalj er glassene designet med en trukket stett som gjør overgangen mellom stetten og drikkeformen usynlig – og samtidig elegant.
Utover dessertvin, portvin og sherry er det nye hetvinsglasset i Cabernet-serien også perfekt til servering av den tradisjonelle kirsebærvinen som mange er glade i til jul, ikke minst som tilbehør til riskremen.

Cabernet vannglass (36 cl) koster 129 per stk. og selges også i eske med seks stk. til 699 kr. (veil.).

Cabernet hetvinsglass (28 cl) koster 129 stykket og selges dessuten i eske med seks stykker til 699 kr. (veil.).

Cabernet vinglas fra Holmegaard
cocoon vase blanner

Cocoon

Smoke-farget glassnyhet fra Holmegaard

Denne høsten utvides Peter Svarrer Cocoon serie med en trendy comeback med fargen "smoke" og som noe nytt utvidet Cocoon smoke-vasen i XL på 45 cm. Plasser vasen på gulvet som en eksklusiv glasskulptur, eller bruk den på spisebordet med hvite liljer og vintergrener fulle av julepynt i desember.  

En markant nyhet som skriver seg inn i tidens naturtrend av marmor, bambus, skifer og tre, men samtidig blander retrobølgen sammen med glass i andre nyanser, for eksempel vårens "Cocoon-farger" fuksia og aquamarin.

Forventet i butikkene i september.

Holmegaard jul

Urban ugle-jul

Ann-Sofi Romme har i en årrekke fortolket julen i form av glasspynt for Holmegaard. Stilen er enkel og urban. I julen 2014 er uglen årets motiv på Holmegaard Christmas by Ann-Sofi Romme, og kolleksjonen frister samtidig med et nytt og lekkert ornament; stjernen.

I flere år har uglen vært fast motiv i mote og interiør, og den er dermed selvskrevet som motiv på Ann-Sofi Rommes moderne glasspynt. Her får "gullfuglen" følge av klassiske røde julehjerter, og dekorasjonen fortsetter helt ut til tuppen av istappen, klokken og hjertet som alle har fått et gyllent hjerte som et ekstra ornament.

Julen 2014 arbeider Ann-Sofi Romme med de velkjente formene – klokken, kulen, hjertet og istappen – og legger samtidig til et nytt stjernedesign i kolleksjonen. Alle de fem opphengene selges med flotte røde sløyfer.

Ann-Sofi Rommes pyntegjenstander har en enhetspris på 149 kr. (veil.) og er i butikkene fra starten av september 2014.

Holmegaard jul, julepynt
Holmegaard Jul, juleflaske og julekageglas

Holmegaard jul

Jette Frölich feirer jul i skogen

Temaet for årets julekolleksjon, Holmegaard Christmas 2014, har Jette Frölich hentet fra sin egen hjemmebane rundt skogene i Søllerød. Et helt naturlig valg, for hva har vel mer julepreg enn snøkledte stier gjennom skogen, eller matlystne fugler rundt juleneket? Motivenes avdempede grønne, brune og røde farger appellerer dessuten til alle som innreder med naturens egne materialer, som tre, marmor og kobber, og som foretrekker å holde julestemningen stilren, men likevel stemningsfull.   

Holmegaard Christmas-kolleksjonen 2014 inneholder kakeglass, drammeflaske, drammeglass (topakning), hotdrink-glass (topakning), vannglass, juleskål, lyslykter og kalenderlys.

Julenyhetene er i butikkene fra starten av september 2014.

Siden 1825

Det danske Holmegaard har en lang og stolt tradisjon, og selv den dag i dag, er noen av de beste artistene i Danmark i forbindelse med Holmegaard sin glassproduksjon.

Finn forhandler

Finn forhandler

Flere butikker i Norge forhandler produktene våre. Finn en i nærheten av deg.

VI BRUKER COOKIES X