Nytt lys over det moderne hjemmet

Design With Light

Bloklysstage fra Holmegaards Design With Light

Med serien "Design with Light" har Holmegaard kastet nytt lys over det moderne hjemmet. Året rundt tar vi tak i skinnstroppene til de dekorative glasslyktene og tar dem med rundt i huset: ut på terrassen, inn i spisestuen eller opp i andre etasje.

Interessen for den bærbare designen har medført at designer Maria Berntsen har fortolket enda en mobil lyskilde, kammerstaken, som gjør comeback sammen med en søstermodell spesielt laget for kubbelys.

Les mer om kammerstaken fra Design With Light:
» Kammerstaken gjør comeback (Word-dokument)

 

For vin entusiasten

Perfection

Perfection er Holmegaards glasserie til vinentusiaster og profesjonelle vinkelnere.

Med vårens lansering – sommelierglasset – henter serien igjen inspirasjon fra de nyeste vintrendene. Foruten det store glasset, som er utviklet spesielt til servering av store og fyldige viner, blir Perfection supplert av en praktisk karaffelholder som gjør det lett å tørke og oppbevare seriens karaffel på riktig måte, akkurat slik man kjenner det fra vinbarer og profesjonelle kjøkken.

Se hele den prisbelønte "Perfection" serie fra Holmegaard designet av vinekspert Tom Nybroe.

Les mer om den nye glass fra Perfection Kolleksjon:

Vår/Sommer 2013
» Stor nyhet til store viner (Word-dokument)
» Cocktailene er tilbake (Word-dokument)

Perfection sommerlierglas fra Holmegaard

Nå med hot drink-glass

Holmegaard Jul

ANne Sofie Romme julehjerte i glas - Holmegaard jul 2013

For mange er Holmegaard Christmas blitt en nesten like viktig tradisjon som julen selv. Hvert år lanseres den kjente glassdesignen med nye, stemningsfulle motiver, og serien er dermed både en ypperlig gave idé og et kjærkomment supplement til julekjøkkenet, hvor man alltid kan ha nytte av et ekstra kakeglass. I 2013 går turen til Grønland, og heldigvis for julenissen og andre forfrosne sjeler byr serien nå også på hot drink-glass!

Les mer om produktnyheter fra Holmegaard Jul:

Høst/Vinter 2013
» Skandinavisk jul (Word-dokument)
» Holmegaard Christmas – nå med hot drink-glass til varme drikker! (Word-dokument)

Nytt lys over tallerkenserien

Nordlys

Etter at Holmegaard i fjor tok tak i den såkalte "upcycling"-tendensen med lanseringen av glass serien Nordlys, har ønsket om å gjenbruke materialer i dagens boliger skutt ytterligere fart. Som bevisste forbrukere er det ikke bare det vi legger på tallerkenen som angår oss, men også hva tallerkenen er laget av. Og i tråd med denne trenden supplerer Holmegaard nå Nordlys-sortimentet med en velformet tallerken til det grønne måltidet.

Les mer om den nye tallerken i resirkulerte materialer fra Nordlys fra Holmegaard:

Høst/Vinter 2013
» Nytt lys over tallerkenserien (Word-dokument)

Tallerken i genbrugsglas fra HOlmegaards Nordlys serie

Nye glass til fremtidens lunsjbord

Future

future vandglas fra holmegaard

Søndagslunsjen var tidligere en naturlig avslutning på uken i mange familier. Her unnet man seg litt ekstra godt for ganen og la stor vekt på oppdekningen, mens det hele ble ledsaget av en øl og en snaps eller to. I dag møtes vi igjen rundt lunsjbordet med venner og familie; ikke bare til høytider og merkedager, men året rundt, for smørbrød er mer trendy enn noensinne. Våren 2013 setter Holmegaard derfor nytt fokus på lunsjuniverset og lanserer snapsglass i feminin Future design.

Les mer om produktnyheter fra Future Kolleksjonen av Holmegaard:

Vår/Sommer 2013
» Nye glass til fremtidens lunsjbord (Word-dokument)

Siden 1825

Det danske Holmegaard har en lang og stolt tradisjon, og selv den dag i dag, er noen av de beste artistene i Danmark i forbindelse med Holmegaard sin glassproduksjon.

Finn forhandler

Finn forhandler

Flere butikker i Norge forhandler produktene våre. Finn en i nærheten av deg.

VI BRUKER COOKIES X