Pressemeldinger 2019

Holmegaard

Her finner du de siste pressemeldingene om nye produkter fra Holmegaard.

» Gå til pressekontakt
» Få tilgang til vår bildedatabase

Flow

Våren 2019

Atmosfæredesign er akkurat nå en av de mest markante interiørtrendene. Atmosfæredesign skaper ikke bare stil, men stemning i hjemmet - og med vårnyheten Flow rir Holmegaard på bølgen med to nye lysestaker i munnblåst glass full av mindfulness. Stakene i Flow-serien passer til både telys, kubbelys og blomster og henter inspirasjon i vannet – som er i konstant bevegelse, på samme måte som flytende glass. Det gir designet en ettertraktet taktilitet og en vakker optisk effekt når flammen fra lyset skaper refleksjoner på bordet. Med lanseringen av Flow hyller Holmegaard glassets sensualitet og tidløshet. Designet er skapt av Marion Fortat, som er Design Brand Manager på Holmegaard og selv en ledende glassdesigner. For henne har det vært viktig å føre den ikoniske glassprodusenten inn i en moderne tidsalder.

Her finner du pressemeldinger fra Flow kolleksjonen:

Våren 2019
» Atmosfæredesign full av flow

Stub

Våren 2019

Med den multifunksjonelle glassdesignen Stub skapte Grethe Meyer og Ibi Trier Mørch i 1958 en moderne klassiker til frokostbordet, spisebordet, kjøkkenbordet og barbordet. Den sylindriske designen som kan stables var i produksjon i mer enn tre tiår og ble et symbol på urban living, som har bevart sin designappel helt frem til i dag. Denne våren relanserer Holmegaard Meyer & Mørchs ikoniske glass i en uformell serie med to design – Lille Stub og Stor Stub. Akkurat som det originale glasset er det skapt for alle generasjoner og alle formål og kan fortsatt stables. Vi reduserer størrelsen uten å redusere designet. Da designer Grethe Meyer og kunsthåndverker Ibi Trier Mørch på slutten av 50-tallet formga deres felles glasserie Stub, skrev den arkitektutdannede duoen designhistorie på flere måter. Med sin lavstammede form som kan stables fikk Stub et uttrykk som fortsatt den dag i dag er unikt.

Her finner du pressemeldinger fra Stub kolleksjonen:

Våren 2019
» Stub kommer sterkt tilbake

Cado

Våren 2019

Selv om Sakura har eksistert i århundrer, har fenomenet først nylig sprunget ut i full blomst her hjemme. Takket være sosiale medier har vårens blomstrende kirsebærtrær blitt kult, og nå inviterer Holmegaard den florale megatrenden inn med lanseringen av Cado. Den kunstferdige, todelte vasen er skapt i samarbeid med den japanske designeren Fumie Shibata, som har satt Sakura på glasskartet i en multifunksjonell design som samtidig kan brukes året rundt til alle slags blomster og planter. Cado er munnblåst i klart og rosafarget glass og frir spesielt til fashionistas og floralister med en hang til rosa.

Her finner du pressemeldinger fra Cado:

Våren 2019
» Glassdesign til kirsebærkult
» Fire spørsmål til Fumie Shibata, designeren bak Cado-vasen

Fumie Shiba - Designeren bag Cado-vasen

Våren 2019

Akkurat nå står den skandi-japanske designforbindelsen sterkere enn noen gang. Klassisk dansk møbelkunst får nytt uttrykk i møtet med asiatisk askese, og japansk ritualdesign mykes opp av den nordiske tradisjonen for organisk formgivning. Sistnevnte er tilfellet i samarbeidet mellom den ikoniske danske glassprodusenten Holmegaard og den japanske formgiveren Fumie Shibata, som denne våren presenterer vasen Cado. Fumie Shibata jobber innen et bredt spekter av produktdesign for blant andre den minimalistiske og bærekraftige Tokyo-kjeden Muji. Hun beskriver samarbeidet med Holmegaard som et som får det beste frem i begge designtradisjonene og hyller en ny naturlighet i moderne boliginnredning.

Her finner du pressemeldinger fra Cado:

Våren 2019
» Fire spørsmål til Fumie Shibata, designeren bak Cado-vasen
» Glassdesign til kirsebærkult

Siden 1825

Det danske Holmegaard har en lang og stolt tradisjon, og selv den dag i dag, er noen av de beste artistene i Danmark i forbindelse med Holmegaard sin glassproduksjon.

Finn forhandler

Finn forhandler

Flere butikker i Norge forhandler produktene våre. Finn en i nærheten av deg.

VI BRUKER COOKIES X