Tom Nybroe

Reklamemann, grafisk designer, vinentusiast, vinimportør og designer.

Perfection sommerlierglas fra Holmegaard

Reklamemann, grafisk designer, vinentusiast, vinimportør og designer. Tom Nybroe har mange titler i sin portefølje og fellesnevneren i dem alle er den perfeksjonismen som preger arbeidet hans. Og nettopp av perfeksjonismen utsprang den prisvinnende vinglasserien Perfection, som han skapte for Holmegaard i 2006. Dermed fikk Tom Nybroe tilføyet en ny tittel på CV-en og utvidet 30 års arbeid med grafisk design til også å omfatte produktdesign i 3D.

Vinens verden har alltid fascinert Tom Nybroe, som i mange år har jobbet med vin både som foredragsholder, arrangør av vinsmaking og som partner i vinimportfirmaet World of Wine. Med utgangspunkt i grundig undersøkelse hos profesjonelle vinkelnere og vinprodusenter fra hele verden og eget ønske om å tilføre markedet en glasserie som tar høyde for vinens behandling, tok de første strekene til Perfection-serien form.

Serien består av en rekke glass som er behagelige å drikke av. De er skapt med et vakkert, visuelt uttrykk. Utformingen sørger for at potensialet utvikles optimalt og gir den beste vinopplevelsen. Skjenkelinjen, som går gjennom hele serien, hjelper en til å skjenke riktig mengde vin korrekt opp til glassets bredeste punkt – der hvor vinen har de beste betingelsene for å utfolde seg.

» Tilbake til Designere

tom nybroe for holmegaard

Design av Tom Nybroe

Siden 1825

Det danske Holmegaard har en lang og stolt tradisjon, og selv den dag i dag, er noen av de beste artistene i Danmark i forbindelse med Holmegaard sin glassproduksjon.

Finn forhandler

Finn forhandler

Flere butikker i Norge forhandler produktene våre. Finn en i nærheten av deg.

VI BRUKER COOKIES X