NYHETER

HOS HOLMEGAARD 2021

Skiller

Jette Frölich

Jette Frölich

For Jette Frölich startet motivet for årets juleflaske som en refleksjon over Norden. For hva er det som gjør nordisk jul så spesiell? Frölich fant ut at det er vårt samspill med den harde, men vanvittig vakre naturen, som gang på gang blir forvandlet til et magisk, snødekt maleri som gir forventningsglede fri lek.

Skiller

Ann-Sofi Romme

Ann-Sofi Romme

Rommes juleunivers er skapt av munnblåst glass. I år er det vanlige motivet en halmstjerne, som vakkert forbinder de nordiske landskapene med tradisjonen med å flette halm. De små, røde hjertene skaper en koselig atmosfære for hjerteselskapet, og juleklokkene er åpenbare som pynt for vinduet, der de ringer jul velkommen. Designet er laget for å passe inn i de fleste hjem og for alle som elsker julens naturlige symbolikk.

Skiller

Souvenir

Souvenir

 

Når esken med julepynt hvert år kommer ut av bukene, er det forbundet med glede, kos og refleksjon over livet. Få varer i juleboksen har en så høy følelsesmessig verdi som juleballen, og i år har den klassiske juleballen fra Holmegaard fått nytt liv i en moderne og stilig linje. Designduoen Meyer-Lavigne er basert på julens klassiske røde og grønne farger og nyanserer deretter uttrykket med en eksklusiv kombinasjon av gull, naken og et snev av kul grønn lavendel.

Skiller

Perfection

Perfection

Legg vann på bordet med stil. Det klare sidefeltet som kjennetegner brillene i Perfection -serien tolkes i karaffelen på en ny måte, der signaturformen reflekteres rundt linjen som du naturligvis griper når du løfter karaffen. Det gir et enkelt og geometrisk uttrykk som matcher de andre brillene i serien perfekt. De særegne linjene gir også en god balanse - både estetisk og funksjonelt - og gjør karaffen fin å helle av. Samtidig gjør den tykke bunnen den ellers lette karaffen stabil og behagelig å håndtere.

Skiller

Cabernet Lines

Cabernet Lines 

Holmegaard har alltid gitt opphav til store og små refleksjoner. Både det helt konkrete, som når lyset reflekteres i glass, men også de mer abstrakte, som når vi ved bordet reflekterer over vin, mat, liv og kunst. Med elegant graverte linjer kan Holmegaards siste vinglass Cabernet Lines ikke annet enn å bli et naturlig samtaleemne ved bordet. Vakkert, annerledes og uttrykksfullt setter designet i gang i refleksjonene, og hvem vet hvor de vil ta samtalen.

Skiller

Alle produkter banner

ALLE NYHETER

AW21

Siden 1825

Det danske Holmegaard har en lang og stolt tradisjon, og selv den dag i dag, er noen av de beste artistene i Danmark i forbindelse med Holmegaard sin glassproduksjon.

Finn forhandler

Finn forhandler

Flere butikker i Norge forhandler produktene våre. Finn en i nærheten av deg.

VI BRUKER COOKIES X