Nyheter 2020

Hos Holmegaard

AW20 2Billeder Primula 996X600px

Nyheter i Primula serien

De optiske glasstripene gir Primula en unik effekt og letthet som blender optimalt inn i både Nordic Living og moderne maksimalisme – og serien fortsetter å bli fornyet med former og farger. 

La hyggen spre seg gjennom refleksjoner av lys på de mørke dagene og kveldene med de fine telysestakene.

 

 

Souvenir

Årets nye glasskuler

AW20_souvenir _996x 630px

 I samarbeid med Holmegaard samler Meyer-Lavigne minnene om deres beste jul i et nytt, munnblåst glasskuledesign. I suvenirkolleksjonen, som kombinerer ensfargede og dekorerte glasskuler, gjenoppstår glassmaling i en moderne kontekst. Kulene er imidlertid fortsatt i klassiske sesongfarger, ettersom designerduoen i likhet med de fleste andre er tradisjonalister når det kommer til årets juledesign. 

Designduoen Meyer-Lavigne har alltid fokusert på dekorasjon og et håndlagd uttrykk. Til denne julen har de gitt en ny tolkning av den klassiske julekulen. Som dekorasjonsobjekt er glasskulen den ultimate julepynten og preges av både skjørhet og holdbarhet. Når du åpner kassen med julepynt, er det jo ofte de samme kulene du henter frem år etter år.

» LES MER OM SERIEN

TIL TOPPEN

AW20_frolich _flaske _996x 600px

Holmegaard Christmas

40 år med Frölichs fornemmelse for jul

I 1980 lagde Jette Frölich for første gang den karakteristiske utklippsdesignen til Holmegaards juleflaske. Fire tiår senere har Holmegaards julekolleksjon blitt en tradisjon og et høyt skattet samlerobjekt for mange som elsker julen – for ingen kan vel formidle julens sødme, sjenerøsitet og detaljerte forberedelser i malte motiver som hele Danmarks "Mother Christmas".

Med årets kolleksjon og lanseringen av juleflaske nr. 40 hyller Holmegaard Jette Frölichs jul, og med inspirasjon fra historien "The Night before Christmas" er det skapt et stemningsmettet univers som setter jubileumsflasken i sentrum og gjengir forventningens glede i glass, gull og julens klassiske fargenyanser.

 

» LES MER OM SERIEN

TIL TOPPEN

AW20_banner _ANS_996x 600px

Ann-Sofi Romme

Årets glasskuler

Ann-Sofi Romme har i en årrekke designet vakker og klassisk julepynt for Holmegaard. Ann-Sofi Romme er utdannet i keramisk formgivning ved Designskolen i Kolding og har gjennom karrieren arbeidet med smykker, glass og porselen.

Ann-Sofi Rommes dekorasjon i år er et snøfnugg som er inspirert av julepapirornamenter og blomster. De små hjertene, grenene og de røde bærene gir et delikat og trivelig juleuttrykk. Den store klokken er perfekt til å pynte vinduet i julen. Den sikter til historien bak juleserien som Ann-Sofi Romme startet med en juleklokke for Holmegaard i 1993. Klokken stammer fra Ann-Sofis tidligere design av glasserien Eclair (1987), der formen ble utviklet til juleoppheng. Den er en av Holmegaards juleklassikere og kommer i år med en spesiell dekorasjon.

 

» LES MER OM SERIEN

TIL TOPPEN

News 2Billeder Flow 1 996X600px

Nyheter i Flow-serien

Med fjorårets introduksjon av serien Flow var det ikke bare farget glass, men også mindfulness som var i fokus – og nå sprer det vakre, munnblåste universet seg som ringer i vannet. Som et naturlig supplement til seriens vaser og lysestaker fortsetter Flow til borddekkingen og tolkes denne våren til to nye drikkeglass: Et klassisk drikkeglass samt et dekadent glass med stett til vin og champagne. Begge nyhetene har Flows signatur, refleksjonene på bordet, og lanseres i olivengrønt, rosa, blått, amber og klart glass som inspirerer til eklektisk borddekking full av fargeflyt.

Glass er et flytende materiale i konstant bevegelse – og formen på Flow er inspirert nettopp av bevegelsen i det varme glasset samt av vannets speilblanke overflate, der ringer forplanter seg og langsomt forsvinner.

 

Ny

Flow Vannglass

Klar, 35 cl
NOK 199,00
Ny

Flow Vannglass

Rosa, 35 cl
NOK 199,00
Ny

Flow Glass på stett

Klar, 35 cl
NOK 299,00
Ny

Flow Glass på stett

Rosa, 35 cl
NOK 299,00
Ny

Flow Vannglass

Olivengrønn, 35 cl
NOK 199,00
Ny

Flow Vannglass

Blå, 35 cl
NOK 199,00
Ny

Flow Vannglass

Ravgul, 35 cl
NOK 199,00
Ny

Flow Glass på stett

Olivengrønn, 35 cl
NOK 299,00

News Banner Flow 1 996X600px

News 2Billeder Stub 1 996X600px

Retroskål til Stub-serien

På våren 2019 ble det stablebare glasset Stub relansert. Grethe Meyer og Ibi Trier Mørchs ikoniske design Stub ble relansert i to forskjellige størrelser – og nå er det nye tilføyelser til det uformelle, men designdrevne glassuniverset. Som navnet antyder er Stub champagne- og dessertskål like multifunksjonelle som sine søsterdesign og legger opp til raffinerte retro-cocktailer og desserter.

Da den arkitektutdannede designduoen Grethe Meyer og Ibi Trier Mørch i 1958 formga drikkeglasset Stub, var det med ønsket om å la tidsånden komme til uttrykk i designen. Vin, vann, melk, saft, øl, juice – Stub-drikkeglassene omfavner alle måltidets ritualer, og med vårens relansering av den sylindriske champagne- og dessertskålen gir Stub multifunksjonaliteten enda friere rammer.

Tro mot Stub-seriens DNA er champagne- og dessertskålen sylindrisk og lavstammet i designen, men har dessuten en stor, appetittlig flate som gjør glasset perfekt til både faste og flytende serveringer fra frokostens chiagrøt til is, sjokolademousse, klassisk eplekake eller elegant trifle. Sesongens Stub-nyhet er også høyaktuell på barvognen til både perlende champagne og aperitifer samt klassiske drinker etter middagen.

 Stub champagne- og dessertskål, 4 stk.

Stub Produkt 1200X1200px

News Billede Stub 1 500X600px

News Banner Stub 1 996X600px

Siden 1825

Det danske Holmegaard har en lang og stolt tradisjon, og selv den dag i dag, er noen av de beste artistene i Danmark i forbindelse med Holmegaard sin glassproduksjon.

Finn forhandler

Finn forhandler

Flere butikker i Norge forhandler produktene våre. Finn en i nærheten av deg.

VI BRUKER COOKIES X