Vårens nyheter

Hos Holmegaard

News 2Billeder Flow 1 996X600px

Nyheter i Flow-serien

Med fjorårets introduksjon av serien Flow var det ikke bare farget glass, men også mindfulness som var i fokus – og nå sprer det vakre, munnblåste universet seg som ringer i vannet. Som et naturlig supplement til seriens vaser og lysestaker fortsetter Flow til borddekkingen og tolkes denne våren til to nye drikkeglass: Et klassisk drikkeglass samt et dekadent glass med stett til vin og champagne. Begge nyhetene har Flows signatur, refleksjonene på bordet, og lanseres i olivengrønt, rosa, blått, amber og klart glass som inspirerer til eklektisk borddekking full av fargeflyt.

Glass er et flytende materiale i konstant bevegelse – og formen på Flow er inspirert nettopp av bevegelsen i det varme glasset samt av vannets speilblanke overflate, der ringer forplanter seg og langsomt forsvinner.

 

Ny

Flow Vannglass

Klar, 35 cl
NOK 199,00
Ny

Flow Vannglass

Rosa, 35 cl
NOK 199,00
Ny

Flow Glass på stett

Klar, 35 cl
NOK 299,00
Ny

Flow Glass på stett

Rosa, 35 cl
NOK 299,00
Ny

Flow Vannglass

Olivengrønn, 35 cl
NOK 199,00
Ny

Flow Vannglass

Blå, 35 cl
NOK 199,00
Ny

Flow Vannglass

Ravgul, 35 cl
NOK 199,00
Ny

Flow Glass på stett

Olivengrønn, 35 cl
NOK 299,00

News Banner Flow 1 996X600px

News 2Billeder Stub 1 996X600px

Retroskål til Stub-serien

På våren 2019 ble det stablebare glasset Stub relansert. Grethe Meyer og Ibi Trier Mørchs ikoniske design Stub ble relansert i to forskjellige størrelser – og nå er det nye tilføyelser til det uformelle, men designdrevne glassuniverset. Som navnet antyder er Stub champagne- og dessertskål like multifunksjonelle som sine søsterdesign og legger opp til raffinerte retro-cocktailer og desserter.

Da den arkitektutdannede designduoen Grethe Meyer og Ibi Trier Mørch i 1958 formga drikkeglasset Stub, var det med ønsket om å la tidsånden komme til uttrykk i designen. Vin, vann, melk, saft, øl, juice – Stub-drikkeglassene omfavner alle måltidets ritualer, og med vårens relansering av den sylindriske champagne- og dessertskålen gir Stub multifunksjonaliteten enda friere rammer.

Tro mot Stub-seriens DNA er champagne- og dessertskålen sylindrisk og lavstammet i designen, men har dessuten en stor, appetittlig flate som gjør glasset perfekt til både faste og flytende serveringer fra frokostens chiagrøt til is, sjokolademousse, klassisk eplekake eller elegant trifle. Sesongens Stub-nyhet er også høyaktuell på barvognen til både perlende champagne og aperitifer samt klassiske drinker etter middagen.

 



Stub champagne- og dessertskål, 4 stk.

Stub Produkt 1200X1200px

News Billede Stub 1 500X600px

News Banner Stub 1 996X600px

Siden 1825

Det danske Holmegaard har en lang og stolt tradisjon, og selv den dag i dag, er noen av de beste artistene i Danmark i forbindelse med Holmegaard sin glassproduksjon.

Finn forhandler

Finn forhandler

Flere butikker i Norge forhandler produktene våre. Finn en i nærheten av deg.

VI BRUKER COOKIES X